• Hoogwaardige en innovatieve producten
  • Langere levensduur

Werkwijze

Koeien voeren naar hun genetische potentie

Koeien voeren naar hun genetische potentie, dit is de slogan wat in vele van onze werkzaamheden naar voren komt. Wij vinden het erg belangrijk dat een koe wordt gevoerd naar haar behoefte. Wanneer dit wordt gedaan, zal de koe u geven wat zij genetisch kan.

Maak ons kenbaar dat u geïnteresseerd bent en wij komen graag een keer uw bedrijf bekijken. We bespreken verschillende zaken: Wat zijn uw doelen? Bent u tevreden? Wat zijn uw resultaten? Dit zijn voor ons onder andere belangrijke punten om te inventariseren, maar ook om te kijken naar uw koeien: hoe ziet het er uit?

Op basis van het gesprek, resultaten en een bedrijfsbezoek komen wij met een aantal voorstellen om wellicht het extra stukje tevredenheid te creëren voor koe en mens!

Micro Nutritions is er niet enkel voor probleembedrijven, onze klanten zijn mensen die het goed willen doen en net niet tevreden zijn. Hebt u soms ook het gevoel dat u zich voor 100 procent inzet, maar de uitkomst slechts 90 procent is? Of bent u ook net niet tevreden? Neem dan vrijblijvend contact met Micro Nutritions op!

Benieuwd wat Micro Nutritions voor uw bedrijf kan betekenen?

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0