Een uniek product voor rendementsverbetering van uw kuil

Een koe kan celwanden in de gevoerde rantsoenen goed afbreken, maar wat doet Silo-King? Door toevoeging van dit product worden er melkzuurbacteriën, enzymen, anti-oxidanten, schimmels en gisten toegevoegd aan uw kuil die er voor zorgen dat er een pre-fermentatie op gang wordt gebracht. Deze pre-fermentatie zorgt ervoor dat een koe de celwanden nog gemakkelijker kan afbreken en op deze manier meer melk uit ruwvoer kan halen. Silo-King is een uniek product voor rendementsverbetering van uw kuil. Silo-King is voerefficiëntie!

Feiten en cijfers

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar Silo-King. Al 25 jaar staat Silo-King op de lijst van topmerken in Amerika en in de afgelopen 10 jaar heeft dit kuiltoevoegmiddel ook acht keer op de tweede of derde plaats gestaan.  Na een uitvoerig marktonderzoek door Hoard’s Dairyman in 2009 én 2010 is geconcludeerd dat Silo-King de nummer één is van kuiltoevoegmiddelen in Amerika. In 2009 was het marktaandeel van Silo-King 16 procent gevolgd door Pioneer met 14,8 procent. In 2010 scoort Silo-King nog beter: 21,1 procent marktaandeel! Het gat met Pioneer wordt ook groter, dit product behaalt een marktaandeel van 13,3 procent in 2010.

Resultaat Silo-King

Ook zijn de gebruikers van Silo-King uit ons klantenbestand enthousiast over het product. Door het toevoegen van Silo-King aan uw eigen gewonnen ruwvoer:

  • Vindt er een stijging plaats van de voerefficiëntie – dus meer melk uit dezelfde kilogrammen drogestof;
  • Vindt er een stijging plaats van de verteerbaarheid – gras: van 75 naar 83; maïs: van 70 naar 78.

Behandeld vs. onbehandeld ruwvoer

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen behandelde en onbehandeld ruwvoer?