• Hoogwaardige en innovatieve producten
  • Langere levensduur

Rantsoenadvies

Inkuilmiddelen van Silo King

Silo King

De service behorende tot inkuilmiddel Silo-King is enorm: De geboden service bestaat uit het maandelijks nemen van voermonsters, nieuwe analyses en een advies voor het bijsturen van uw rantsoen. Deze service wordt momenteel al, met succes, geleverd bij Silo-King gebruikers in Amerika, Engeland en Ierland. Micro Nutritions heeft deze service opgepakt en werkt hiervoor nauw samen met de Agri-King vestiging in Engeland. Het bedrijf Agri-King, Feed Efficiency Experts, gevestigd in Amerika (Illinois), is producent van Silo-King. Door op deze link te klikken, krijgt u meer informatie over de geboden service (Engelstalig).

De service biedt naar onze mening echt meerwaarde voor het efficiënt maken van rantsoenen. De service houdt in dat er maandelijks, kosteloos voermonsters bij u worden gehaald. Deze voermonsters worden geanalyseerd in het laboratorium ANALAB, een divisie van Agri-King. Op basis van de maandelijkse analyse wordt er een rantsoenadvies gegeven. De service is GRATIS voor gebruikers van Silo-King.

Waarom biedt de 5-sterrenservice u voordeel?

  1. U krijgt GRATIS inzicht in de actuele voercijfers en werkt dus niet met gemiddelde cijfers;
  2. U kunt zelf aangeven welke bijproducten u beschikbaar hebt naast eigen gewonnen ruwvoer;
  3. Agri-King maakt een maandelijkse berekening van uw rantsoen met de actuele cijfers;
  4. U krijgt een maandelijks rantsoenadvies van Micro Nutritions BV;
  5. U kunt maandelijks bijsturen op voerefficiëntie.

Micro Nutritions BV wil hiermee een extra service bieden voor het optimaliseren van voer- en rantsoenefficiëntie. Deze service kan plaatsvinden naast de adviezen van uw eigen voerspecialist.

Lees meer over voerefficiëntie

Voerefficientie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Micro Nutritions BV

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0