• Hoogwaardige en innovatieve producten
  • Langere levensduur

Acuut Anti Schuim

Acuut Anti Schuim

95,00

Dé snelle, effectieve oplossing tegen mestschuim

Door toevoeging van Acuut Anti Schuim (A-A-S) aan uw mestkelder, daalt de oppervlaktespanning van het schuim. De schuimbelletjes worden zachter en ze knappen. Hierdoor lost het schuim weer op in de drijfmest.

Beschrijving

Gebruik A-A-S met Slurry+ drijfmestverbeteraar

A-A-S is de eerste belangrijke stap om af te rekenen met mestschuim. Na toevoeging van A-A-S verdwijnt het schuim snel. Maar ondertussen blijven bacteriën in de drijfmest wel methaan produceren. Hierdoor kan opnieuw schuim ontstaan. Met Slurry+ drijfmestverbeteraar pakt u dit probleem aan bij de kern. Slurry+ is een innovatieve mesttoevoeging die vaste meststoffen in de drijfmest omzet in vloeibare, voedingsrijke meststoffen. Hierdoor brengt u de methaanproductie tot stilstand. Met als resultaten:

  • geen schuim en korst in de gierput of silotank
  • drijfmestopslag en -uitrijden wordt en makkelijker en goedkoper
  • lagere methaan- en ammoniakemissie in de stal

 

Lees hoe mestschuim ontstaat

Schuim in de mestkelder is een hinderlijk probleem voor veehouders. Het schuim kost dure opslagruimte. Bovendien lopen de koeien kans op mastitis wanneer ze in het schuim moeten staan. In Amerika is schuim in mestkelders wetenschappelijk onderzocht. Lees hier de belangrijkste oorzaken van schuim op mest.

 

—- EXTRA INFORMATIE ——————————————————–

 

Gebruik en dosering

  • Bij ernstige schuimvorming gebruikt u A-A-S het best onverdund. Dosering: 10 liter A-A-S per 100 m3
  • Bij lichte schuimvorming gebruikt u A-A-S verdund. Mengverhouding: 1 liter A-A-S per 10 liter warm water. Dosering: 100 liter mengsel per 100 m3

 

Inhoud: 10 liter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0