• Hoogwaardige en innovatieve producten
  • Langere levensduur

Celgetal reductie

Vind een product voor celgetal reductie

Micro Nutritions levert producten die een sterke celgetal reductie tot gevolg hebben. U kunt hiervoor dan ook uitstekend bij ons terecht. Wij zijn sinds 2005 gespecialiseerd in het voeren van koeien naar genetische potentie. De afgelopen tien jaar hebben wij al voor diverse klanten een advies uitgebracht, waarmee ze optimaal resultaat hebben behaald.

Zonder problemen uw koeien melken

De toename van celgetallen heeft te maken met het misbruik van antibiotica. Dit staat al jarenlang op de politieke agenda. Doordat veel veehouders steeds meer antibiotica zijn gaan gebruiken, is er in veel veehouderijen al veel resistentie gekweekt. Dit kan weer een gevaar opleveren voor de volksgezondheid. Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen en bieden dan ook producten aan die zorgen voor een celgetal en antibiotica reductie. Met deze producten kunt u weer probleemloos uw koeien melken.

Koeien die langer leven

Celgetal reductie

Het is belangrijk dat u uw koeien naar hun behoeftes voert. Hiermee versterkt u namelijk het immuunsysteem van de koeien. Wanneer u hen geeft wat zij nodig hebben, dan geven zij u weer wat ze genetisch aankunnen. Dankzij duurzame voeding blijven uw koeien veel langer leven, worden drachtig en geven kwalitatief hoogstaande melk.

De voordelen van ons product

Wij staan achter celgetal en antibiotica reductie en bieden producten aan die hier voor zorgen, zoals Spirit Lactation. Dit product:

  • Reduceert het celgetal SCC individueel met 70 tot 80 procent
  • Levert over de gehele veestapel een celreductie op van 40 tot 50 procent
  • Zorgt voor een drastische vermindering van het aantal mastitis gevallen
  • Zorgt voor een verlaging van infectiebronnen en kwalen, zoals gaten in de uiers.

Met onze producten leveren wij onze klanten een win-winsituatie. Als u achter ons advies staat dan kunnen wij u helpen.

Meer weten over celgetal reductie? Bel ons vandaag nog!

Wilt u graag meer weten over celgetal en antibiotica reductie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0512 – 366 077 of een mail te sturen naar info@micronutritions.com. Bezoek gerust eens onze webshop. Hier kunt u veilig en snel aankopen doen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod. Zo treft u hier ook producten voor celgetal en antibiotica reductie. Wanneer u bij ons een product voor celgetal reductie bestelt, dan leveren wij u dit product binnen enkele werkdagen.

Gerelateerde producten

Producten met betrekking tot celgetal reductie kunt u vinden in onze webshop.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0