• Hoogwaardige en innovatieve producten
  • Langere levensduur

Antibiotica reductie

Minder antibiotica gebruiken

Bent u op zoek naar een product voor uw vee wat een antibiotica reductie tot gevolg heeft? Dan bent u hiervoor bij Micro Nutritions helemaal op de juiste plek. Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het voeren van koeien naar hun genetische potentie. Zo hebben wij de afgelopen jaren al voor tientallen klanten in Nederland een advies op maat uitgebracht.

De gevolgen van antibiotica

Het misbruik van antibiotica staat de laatste jaren hoog op de politieke agenda. Door het gebruik van antibiotica in de veehouderij is er al veel resistentie gekweekt. Dit kan gevaar opleveren voor de volksgezondheid. Micro Nutritions vindt dat voorkomen beter is dan genezen. In onze webshop vindt u dan ook producten die zorgen voor een antibiotica verwijdering en reductie. Hiermee kunt u voortaan probleemloos melken.

Antibiotica reductie

Geef uw koeien wat zij nodig hebben

Wij vinden het belangrijk dat koeien naar hun behoeftes worden gevoerd. Dit versterkt het eigen immuunsysteem van uw koeien. Wanneer u uw dieren geeft wat zij nodig hebben, dan zullen zij u weer geven wat ze genetisch aankunnen. Met duurzame voeding blijven uw koeien langer lopen, worden ze drachtig en geven ze goede melk van kwaliteit.

Wij bieden u producten van een hoogwaardige kwaliteit

Micro Nutritions staat achter antibiotica verwijdering en reductie. Wij bieden producten aan van een hoogwaardige kwaliteit. Ons product voor antibiotica verwijdering en reductie bestaat uit organisch gebonden mineralen en spoorelementen. Dit is essentieel voor:

  • Het verzorgen en versterken van het eigen immuunsysteem
  • Het stimuleren van de groei en ontwikkeling
  • De toename van de melkproductie
  • Het verbeteren van de vruchtbaarheid
  • Het verlagen van de kosten voor reproductie door minder inseminaties.

Dankzij de producten die wij onze klanten leveren, kunnen wij samen met u het beste resultaat behalen. Wij kunnen u altijd helpen. Wanneer wij u een advies uitbrengen en u dit aanneemt, dan zult u niet direct resultaat zien. De cyclus van een koe duurt minstens een jaar. Wij kunnen de immuunstatus dan ook niet meteen veranderen. Het kost een aantal jaren voordat u echt een goed resultaat ziet.

Meer weten over antibiotica reductie? Neem nu contact met ons op!

Wilt u graag meer weten over antibiotica verwijdering of reductie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0512 – 366 077 of mail naar info@micronutritions.com. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Bezoek ook eens onze webshop. Hier kunt u veilig aankopen doen, zo vindt u hier ook producten voor antibiotica verwijdering en reductie. Wanneer u een product voor antibiotica reductie bij ons bestelt, dan leveren wij deze binnen enkele werkdagen.

Gerelateerde producten

In onze webshop zijn een aantal producten te bestellen met betrekking tot antibiotica reductie.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0